BLOGGER TEMPLATES AND YouTube Layouts »

Tuesday, February 16, 2010

where u can find eng sub??

lately kan...banyak korean show, drama or anything bout korean entertainment da dremove kat utube...so its hard to find the old ep with eng subs kan...dlu snng jer nak tgk any korean show...just bka utube..skang ni sume channel da betuka....4 KBS world channel...mmg ssh gak nak dpt coz dorang kat sne slalu je pantau..huhu...rugi tol xdonlod habes kan....skang ni nak tgk 2 Days 1 Night with eng sub sangat susah...Family Outing pon...dorang da removekan ep dlu....huhu...tp xpe..kat sini ktorang nak share a few channel yg ktorang tgh layan...tp maybe akan dremove kan jgak klw admin dpt thu...so sementara bley layan, jum kte layan ek...


2 days 1
night ~~booiscrazyover7guys




strong heart~~thesixangels







family outing~~KJKGlobal






invicible youth~~soshisubs forums






we got married~~2odsubs1






p/s:channel ni yg ktorang slalu tgk r...ade lagi chnnel lain...tp kan kawan2, klw korang ada lagi nak add, silakan...t ktorang update lg k

No comments:

Post a Comment